Rezidencija Opera

Kod nekretnine: CR329

PDF Brošura
3,200
800
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

JEDINSTVENA REZIDENCIJA NA IDILIČNOJ LOKACIJI TIK UZ MORE

Ova velebna vila datira iz 1896. godine i nalazi se na samoj obali u slikovitom predjelu Zaton Mali, samo 8 kilometara od Dubrovnika. Ovaj šarmantni gradić nudi brojne prirodne plaže okružene borovima, kao i kulturno-povijesne spomenike koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Još iz vremena Dubrovačke Republike mnoge su imućne obitelji gradile svoje ljetnikovce u Zatonu koji je bio prepoznat kao idealno mjesto za opuštanje.

Rezidencija Opera impozantno je imanje koje uz glavnu vilu uključuje i manje predmete te dodatno dvorište, pa ga je lako obnoviti i razviti u turističke svrhe. Ispred vile nalazi se javna površina koja se može koristiti za koncesiju. Iza imanja nalazi se veliki mediteranski vrt koji nudi dodatne mogućnosti budućim vlasnicima, budući da je moguće izgraditi drugi objekt, bazen, neke dodatne sadržaje ili izravni pristup do posjeda s autoceste.

Glavna zgrada ima približno 600 m2 stambenog prostora, dok ostali objekti imaju otprilike 200 m2. Imanje treba obnoviti i rekonstruirati kako bi udovoljilo potrebama budućeg vlasnika, a moglo bi se lako pretvoriti u luksuzno odmaralište s brojnim modernim sadržajima. Ispred vile nalazi se i privez za čamac. Iako ga treba prilagoditi i nadograditi do nekadašnjeg sjaja, ovo očaravajuće imanje predstavlja veliku priliku za ulaganje jer nije lako pronaći ovu vrstu posjeda u okolici Dubrovnika.

Zanosni Stari grad Dubrovnik i zračna luka dobro su povezani s ovim mjestom što čini rezidenciju Opera još privlačnijom i pogodnijom za razne svrhe.

Dubrovnik Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.