Restoran Blue Oasis

KOD NEKRETNINE: 31012020
PDF Brošura
  • 235 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  • Cijena na upit Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
OPIS NEKRETNINE

Renomirani restoran na ekskluzivnoj lokaciji u srcu kornatskog otočja

Restoran Blue Oasis smješten je na jedinstvenoj lokaciji, u sklopu kornatskog arhipelaga i jednog od najljepših nacionalnih parkova na Mediteranu koji je ujedno i najrazvedenija otočna skupina na čitavom Sredozemlju, stoga ne čudi da predstavlja nezaobilaznu destinaciju nautičarima koji se uvijek iznova vraćaju u ovu dojmljivu oazu mira i plavetnila isprepletenog otočićima od kojih zastaje dah.

Impresivan krajolik, te čarobni pogled na otvoreno more i netaknutu prirodu, gostima restorana pruža autentičan doživljaj Mediterana i omogućuje im beskompromisno uživanje u kulinarskoj čaroliji koja je izrasla iz dugogodišnje ugostiteljske tradicije. Kvalitetna ponuda i jedinstveni ambijent prepoznati su od strane gostiju iz cijelog svijeta, stoga se restoran zasluženo našao na samom vrhu gastronomske scene, te je postao sinonim za vrhunsko gastronomsko iskustvo i izuzetno opuštajuću atmosferu.

Ovaj uhodani restoran moguće je kupiti zajedno s firmom u čijem je vlasništvu i koja ima dugoročni ugovor o najmu navedenog objekta i svih popratnih sadržaja. Restoran ima 140 sjedećih mjesta i 80 mjesta u lounge zoni na udobnim baldahinskim ležajevima. U sklopu samog objekta, vlasnici koriste i kuću za osoblje s 14 ležajeva. Restoran je opskrbljen strujom i vodom, te kompletnom infrastrukturom koja je potrebna za poslovanje objekta ove kategorije. Između ostalog, restoran je opremljen desalinizatorom morske vode, agregatima, solarnim panelima i biološkom septičkom jamom, a nudi i mogućnost veza za brodove i jahte do 30 metara.

Prvoklasni restoran Blue Oasis uistinu je jedinstveni objekt u svom okruženju i predstavlja izuzetnu investicijsku priliku za sve one koji mogu nastaviti graditi veličanstvenu gastronomsku priču koja se širi i izvan granica naše zemlje.

Murter nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.