Zemljište s projektom i građevinskom dozvolom u Opatiji

Kod nekretnine: CR481

PDF Brošura
670
325.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Projekt sa zemljištem i građevinskom dozvolom za izgradnju šest luksuznih vila s otvorenim pogledom na more na Opatijskoj rivijeri

Projekt sa zemljištem i građevinskom dozvolom za izgradnju šest luksuznih vila s otvorenim pogledom na more na Opatijskoj rivijeri otvoren je za investitore. Zainteresirani investitori mogu kupiti cjelokupan Marina Sea View projekt koji obuhvaća građevinsko zemljište i građevinske dozvole za izgradnju šest villa ili pojedinačno zemljište i građevinske dozvole za izgradnju pojedinačne villa. Građevinsko zemljište cijelog projekta je ukupne veličine 4453 metara kvadratnih: izvršena je parcelizacija, podijeljeno je u građevinske čestice, prijavljene su dozvole za gradnju za svaku vilu, projekt ima lokacijsku dozvolu, komunalni i vodni doprinosi su plaćeni,  izgrađena je i uređena pristupna cesta; struja, voda i kanalizacija su sprovedene. Investitori na raspolaganju imaju projektnu dokumentaciju za svaku građevinsku česticu. Marina Sea View projekt je ekskluzivni projekt Sotheby’sa i rijetka investicijska prilika koja omogućuje investitorima brzu izgradnju luksuznih villa i povrat investicije obzirom da su svi pripremni radovi na projektu napravljeni.

Cjelokupan projekt 2.350.000 milijuna EUR

Ville A, B 325.000 EUR svako građ.zemljište sa dozvoloma

Ville C, D 375.000 EUR svako građ.zemljište sa dozvoloma

Ville X, Y  475.000 EUR svako građ.zemljište sa dozvoloma

Opatija Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.