Zemljište s dva objekta

KOD NEKRETNINE: CR310
PDF Brošura
 • 499.000 €
  • 110 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  • 570 Ukupna površina M2
  • 875 CIJENA PO M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  OPIS NEKRETNINE

  Atraktivno zemljište s dva legalizirana objekta prvi red do mora

  Smješteno na ekskluzivnoj lokaciji u malom ribarskom mjestu u blizini Trogira, ovo zemljište predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku i omoguće gradnju objekta tik uz more sukladno potrebama i željama budućeg vlasnika. Netaknuta priroda i slikovite plaže koje jamče potpuni mir i opuštanje, te blizina Zračne luke u Splitu, kao i jedne od najljepših marina na Jadranu, tek su neki od razloga zbog kojih ovo područje mnogi odabiru za izgradnju vikendica za odmor o kakvima su oduvijek maštali.

  Zemljište se prostire na 570  kvadratnih metara, a na njemu se trenutno nalaze dvije legalizirane građevine. Glavni objekt zauzima stambenu površinu od 87 metara kvadratnih, a pripadajući pomoćni objekt ima 23 kvadratna metra.  Navedene objekte potrebno je adaptirati ili nanovo izgraditi objekte prema individualnim potrebama. S ove prvoklasne lokacije pruža se slikoviti otvoreni pogled na more, a u neposrednoj blizini smješteni su svi potrebni sadržaji.

  S obzirom na jedinstvenu lokaciju i blizinu popularnih turističkih središta, navedena nekretnina budućim vlasnicima nudi široki spektar mogućnosti po pitanju same namjene zemljišta i objekata.

  Trogir nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.