Zemljište uz more u Ražnju

KOD NEKRETNINE: CR347
PDF Brošura
 • 425.000 €
  • 460 Ukupna površina M2
  • 924 CIJENA PO M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  OPIS NEKRETNINE

  Atraktivno zemljište s postojećim objektom u prvom redu do mora

  Atraktivno zemljište sa postojećim objektom smješteno je na jedinstvenoj lokaciji, prvi redo do mora u Ražnju, u idiličnom okruženju autentičnih dalmatinskih plaža i tipičnog mediteranskog zelenila.
  Parcela se prostire na 460 m2 te je ishodovana građevinska dozvola za rekonstrukciju postojećeg objekta koji se sastoji od dvije etaže, s ukupno 110 m2 unutarnjeg stambenog prostora. U prizemlju je smješten dnevni dio s ljetnom kuhinjom dok se na katu nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kupaonica. S južne strane nalaz se terasa s koje se pruža spektakularam pogled na more i plažu ispred kuće.
  Po projektu moguća je izgradnja nove vile na 3 etaže sa ukupno 300 m2 bruto stambene površine. Vila će se prostirati na dnevni prostor sa kuhinjom i blagovaonicom, 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, infinity bazen sa prostorom za sunčanje, terasu od 45 m2, teretanu i garažu.
  Do parcele vodi asfaltirana cesta te se u sklopu iste nalaze tri parking mjesta.
  Spektakularni krajolici, prirodne znamenitosti i mirna lokacija omogućuju potpunu privatnost i luksuzni užitak u svemu što ovo raskošno okruženje nudi tijekom cijele godine.
  Ovo zemljište predstavlja odličnu priliku za investitore jer zadovoljava sve standarde za cjelogodišnji boravak, a s obzirom na blizinu većih turističkih gradova kao i jedne od najprestižnijih marina na ovom dijelu Jadrana, ima veliki potencijal i kao investicija za turistički najam.

  Rogoznica nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.