Pariz 16. – Palais de Tokyo

KOD NEKRETNINE: P002
PDF Brošura
  • 1 sobe
  • 230 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  • 6.300.000 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Terasa
OPIS NEKRETNINE

Izuzetni penthouse s impozantnom terasom

Predstavljamo vam ovaj izuzetni penthouse koji se prostire na 230 m² i ima impozantnu terasu od čak 300 m² na najvišem katu starije zgrade.

Ovaj dvoetažni stan sadrži ulaznu galeriju, dnevnu sobu s drvenim podom i kaminom, radnu sobu koja se može pretvoriti u spavaću sobu, dnevni boravak/blagovaonicu, opremljenu kuhinju otvorenog koncepta, glavnu spavaću sobu s garderobom, kupaonicu i hamam. Ovaj jedinstveni objekt nudi prvoklasne sadržaje i omogućuje uživanje u prekrasnom panoramskom pogledu na Eiffelov toranj i Pariz. Moguće je kupiti i studio apartman.

Lokacija je idealna. Nekretnina je jako dobro prometno povezana jer se nalazi između stanica Alma-Marceau i Iéna na liniji 9. Susjedstvo je vrlo ugodno jer omogućava uživanje u brojnim mjestima koje tisuće ljudi posjeti svake godine. Među njima možete pronaći zelene površine kao što su Jardins du Trocadéro, te Palais de Chaillot, kazališta poput onih na Champs-Elysées-u i Chaillot-u, muzeji poput Palais de Tokyo, Palais Galliera i Musée National Des Arts asiatiques Guimet koji je specijaliziran za azijsku umjetnost.

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.