Opal Cove Resort

Kod nekretnine: SLK542

PDF Brošura
3
545
375
1.500.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

Luksuzne vile na ekskluzivnoj lokaciji uz more s jedinstvenim pogledom na Jadran i otoke

Opal Cove Resort je luksuzni resortni kompleks koji se sastoji od sedam moderno dizajniranih vila koje predstavljaju savršen spoj minimalističke arhitekture i zadivljujućeg prirodnog okruženja. Smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Dalmaciji, Opal Cove Resort nudi obilje raskošnih značajki koje idealno nadopunjuju inspirativni ambijent netaknutog Jadranskog mora, slikovitih zalazaka sunca i bujne mediteranske prirode. Iz nekadašnjeg ribarskog mjestašca, Primošten se razvio u jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija na Jadranu, s mnoštvom skrovitih uvala i plaža koje su idealne za potpunu relaksaciju u nezaboravnom okruženju.

Suvremeni dizajn vila i arhitektonska rješenja koja uključuju mnoštvo prostranih staklenih ploha doprinose osjećaju prozračnosti i neprestanog kontakta s nadahnjujućom prirodom koja okružuje resort, a svaka od sedam vila ima i čarobni pogled na more. Sve vile su luksuzno namještene, potpuno opremljene i obogaćene raznim dodatnim sadržajima kao što su sauna, fitness zona, te prostor za zabavu i opuštajuća druženja. Zeleni krovovi vila prekriveni su travom i šljunkom, te obogaćeni autentičnim mediteranskim zelenilom kako bi ujedno stvorili dojam vrta za okolne vile.

U sklopu resorta gosti imaju pristup i zajedničkom infinity bazenu, sunčalištu, baru uz bazen, multifunkcionalnoj dvorani za razna događanja i kutku za masažu na otvorenom. Izuzetno povoljan položaj ovog resorta omogućuje vam da uživate u privatnom pristupu prirodnoj stjenovitoj plaži.

Ovaj prvoklasni resort uistinu na jedinstven način spaja najbolje od dvaju svjetova, te harmonično povezuje autohtoni mediteranski ambijent i čisti modernizam od kojeg zastaje dah. Blizina zračne luke u Trogiru (30 kilometara), UNESCO-ovih znamenitosti u Splitu, Trogiru i Šibeniku, nautičkih i turističkih luka  u Rogoznici – Frapa (7 kilometara) i Primoštenu – Kremik (3 kilometra), kao i dva nacionalna parka (Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka) čine Opal Cove Resort jedinstvenim projektom u svom okruženju koji će svakom gostu omogućiti veličanstveno iskustvo i trajni osjećaj relaksacije i zadovoljstva.

VILA 1

3 etaže I Stambena površina: 365m2 I 3 spavaće sobe I 3 kupaonice I Zemljište: 520 m2

Tražena cijena: 2.500.000 €

Vila ima prostrani dnevni boravak i blagovaonicu s direktnim izlazom na prostranu terasu s idiličnim pogledom na more, kuhinju, toalet, spremište, unutarnji / vanjski bazen, terasu, saunu s tušem, natkriveni parking za dva vozila.

Lokacija: prvi red uz more

VILLA 2

2 etaže I Stambena površina: 335 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Zemljište: 530 m2

Tražena cijena: 2.500.000 €

Vila ima veliki dnevni boravak i blagovaonicu s direktnim izlazom na prostranu terasu s pogledom na more, kuhinju, unutarnji bazen, saunu s tušem, toalet, atrij sa zelenilom, natkriveni parking za dva vozila.

Lokacija: prvi red uz more

VILLA 3

3 etaže I Stambena površina: 340m2 I 3 spavaće sobe I 3 kupaonice I Zemljište: 550 m2

Tražena cijena: 2.500.000 €

Vila ima prostrani dnevni boravak/blagovaonicu na dvije etaže koji se otvaraju na veliku terasu s pogledom na more, kuhinju, toalet, spremište, djelomično natkriveni bazen, terasu, saunu s tušem, natkriveni parking za dva automobila.

Lokacija: prvi red uz more

VILLA 4

3 etaže I Stambena površina: 380 m2 I 3 spavaće sobe I 3 kupaonice I Zemljište: 515 m2

Tražena cijena: 1.500.000 €

Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka i blagovaonice s izlazom na veliku terasu, kuhinje i odvojenog toaleta, zatim zatvorenog bazena s izravnim pristupom terasi, saune s tušem, atrija sa zelenilom i natkrivenog parkinga za dva automobila.

Lokacija: treći red uz more

VILLA 5

2 etaže I Stambena površina: 375 m2 I 3 spavaće sobe I 3 kupaonice I Zemljište: 545 m2

Tražena cijena: 1.690.000 €

Vila sadržava veliki dnevni boravak i blagovaonicu koji imaju izlaz na djelomično natkrivenu terasu, kuhinju, odvojeni toalet, vanjski bazen, natkrivenu terasu i saunu s tušem, natkriveni parking za dva automobila.

Lokacija: drugi red uz more

VILLA 6

3 etaže I Stambena površina: 375 m2 I 3 spavaće vile I 3 kupaonice I Zemljište: 425 m2

Tražena cijena: 1.500.000 €

Vila se sastoji od velikog dnevnog boravka i blagovaonice koji se otvaraju prema terasi, zatim kuhinje i odvojenog toaleta, unutarnjeg bazena, saune s tušem, terase, atrija sa zelenilom i natkrivenog parkinga za dva automobila.

Lokacija: treći red uz more

VILLA 7

2 etaže I Stambena površina: 332m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Zemljište: 510 m2

Tražena cijena: 1.690.000 €

Vila ima veliki dnevni boravak i blagovaonicu koji se otvaraju na prostranu terasu s pogledom na more, kuhinju i zaseban toalet, vanjski bazen (djelomično natkriven), saunu s tušem, natkriveni parking za dva automobila.

Lokacija: drugi red uz more

Primošten Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.