Zemljište – Olive Bay Hvar

KOD NEKRETNINE: QT776V
PDF Brošura
  • 845 Ukupna površina M2
  • 817 CIJENA PO M2
  • 690.000 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
OPIS NEKRETNINE

Atraktivno zemljište na ekskluzivnoj lokaciji tik uz more

Ovo jedinstveno zemljište od 845 kvadratnih metara nalazi se na prvoklasnoj lokaciji, prvi red do mora, u zaljevu Starog Grada na otoku Hvaru s kojeg se pruža nezaboravni otvoreni pogled na more. S obzirom na idilično okruženje zemljišta, kristalno čisto more, kao i slikovite plaže i netaknutu prirodu koja okružuje parcelu, zemljište u sklopu jedinstvenog Olive Bay projekta iznimna je investicijska prilika, te pruža rijetku mogućnost izgradnje privatne oaze na ekskluzivnoj lokaciji u jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija na Mediteranu.

Stari Grad ima idealnu mikroklimu i nudi miran boravak usred slikovite prirode i autentičnih dalmatinskih kamenih kuća, te predstavlja savršeno odredište za bijeg od gradskog života. Dodatna prednost ove nekretnine je što se nalazi na svega par minuta šetnje od Starog Grada, koji nudi sve potrebne sadržaje, uključujući zabavne i povijesne.

Za navedeno zemljište trenutno je u izradi arhitektonski projekt za luksuznu vilu na temelju kojeg je vlasnik zatražio građevinsku dozvolu u 2019.. S obzirom da se zemljište nalazi u sklopu Olive Baya koji je zamišljen kao projekt gradnje luksuznih vila koje su idealna ‘second home’ odredišta, cijelo područje već ima kompletnu infrastrukturu koja će omogućiti bezbrižan boravak uz blizinu svih potrebnih sadržaja, a budućem vlasniku garantirana je sigurnost investicije s obzirom da projekt Olive Bay ima detaljno razrađen urbanistički plan koji savršeno odgovara ovom ekskluzivnom projektu.

Hvar je idealno odredište za odmor s obzirom da nudi bogato povijesno-kulturno naslijeđe o kojem svjedoči i činjenica da se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine, zatim netaknutu prirodu obogaćenu raskošnom mediteranskom vegetacijom, ali i nezaboravni noćni provod, stoga ne čudi da ova jedinstvena destinacija privlači turiste iz svih dijelova svijeta, a ističu ga i kao jedan od najljepših otoka na svijetu. Otok Hvar također je poznat po odličnoj prometnoj povezanosti s kopnom, a redovite trajektne i katamaranske linije povezuju ga sa Splitom, a u sezoni i s Anconom u Italiji, a navedenom zemljištu moguće je pristupiti i brodom.

U ovoj fazi zemljište se prodaje bez ishođene građevinske dozvole po cijeni od 690.000 €.

Cijena zemljišta s ishođenom građevinskom dozvolom iznosi 778.125,00 €.

 

 

 

 

 

 

 

Hvar nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.