Parcela s projektom eko-selo

KOD NEKRETNINE: RCXZLW
PDF Brošura
  • 102.000 Ukupna površina M2
  • 14 CIJENA PO M2
  • 1.500.000 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
OPIS NEKRETNINE

Izuzetna investicijska prilika na atraktivnoj lokaciji na otoku Braču

Izvanredno zemljište koje se prostire na površini od preko deset hektara smješteno je u blizini područja koje je poznato kao pustinja Blaca, na južnoj strani otoka Brača s koje se pruža jedinstveni pogled na idilično okruženje koje vas ne može ostaviti ravnodušnima. Otok Brač je dobro povezan s kopnom zahvaljujući redovnim trajektnim linijama, a ima i malu zračnu luku.

Ova zadivljujuća lokacija nadahnula je arhitekte za razvoj projekta samoodržive eko-zajednice koja sadrži pet integriranih sklopova namijenjenih životu i radu u skladu s prirodom. Projektom su predviđena kućna gospodarstva s voćnjacima i maslinicima, vinogradima, ljekovitim i aromatičnim vrtovima i domaćim životinjama. Projekt uključuje i zajedničke prostore s društvenim sadržajima kao što su dječje igralište, recepcija, boćalište, lokalna prodavaonica ili parking prostor, s ciljem da cjelokupna zajednica bude potpuno neovisna o infrastrukturnoj mreži. Svaka kuća će imati stambeni i gospodarski dio uključujući prirodne bazene, staklenike, povrtnjake, aromatične biljke, vanjske terase itd., a mnoštvo društvenih i rekreacijskih područja, kao što su restorani, vinarija ili rafinerija maslinovog ulja bit će na raspolaganju svima koji borave u zajednici. Lokacijska dozvola za projekt eko-sela je u procesu ishođenja.

Zbog sve veće popularnosti otoka među turistima, ovaj projekt ima veliki potencijal za korištenje u turističke svrhe, te je moguće razviti ekološki prihvatljive turističke kapacitete za goste koji cijene boravak u netaknutoj prirodi na mirnoj lokaciji sa spektakularnim pogledima, te teže ekološki prihvatljivom načinu života. Ovaj projekt također predstavlja izvanrednu priliku za investitore koji žele živjeti u skladu s prirodom i istražiti blagodati ekološki održivog životnog stila.

 

Brač nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.