Heritage Hotel Split

Kod nekretnine: CR630

PDF Brošura
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Energetski certifikat
  • Energy certificate
  • Namješten
Opis nekretnine

Heritage hotel u staroj gradskoj jezgri Splita

Ovaj autentični hotel je smješten u najstarijem dijelu grada Splita, u centru povijesne jezgre Dioklecijanove palače, koja predstavlja spomenik impresivnoj rimskoj kulturi i dio je svjetske UNESCO baštine.

Hotel se prostire na četiri kata, ima ukupnu površinu od 550 m2 i sastoji se od 14 ekskluzivnih soba, od kojih svaka ima privatnu kupaonicu. Na prvom katu se nalazi sala za doručak koja ima kapacitet za ukupno 18 osoba. Etaže su povezane elegantnim stepenicama i staklenim dizalom.

Interijer soba kombinira tradicionalne povijesne kamene zidove i moderne elemente. Sve sobe su klimatizirane te su potpuno namještene i opremljene.

Sala za doručak je ukrašena tradicionalnim uzorcima, kombiniranima s modernim detaljima. Skladne boje i dekoracija interijera pružaju mogućnost da uživate u vašem odmoru i opustite se na nezaboravan način uz intimnu atmosferu.

Povijesna lokacija hotela pruža priliku da uživate u autentičnom gradskom iskustvu, upijate atmosferu ove popularne turističke destinacije i divite se rimskoj arhitekturi u vidu trgova, „vestibula“ te popločanih ulica kao najkarakterističnijih oblika ove arhitekture. Katedrala sv. Duje, trg Peristil i Riva, samo su neke od najpoznatijih atrakcija u čijoj blizini se nalazi ovaj veličanstveni hotel.

Ovaj luksuzni smještaj koji se nalazi u poželjnoj turističkoj destinaciji je samo nekoliko minuta hoda udaljen od muzeja, galerija i kazališta. Trajektna luka koja povezuje Split s otocima je udaljena 5 minuta hoda dok je međunarodna luka Split nalazi na 25 km udaljenosti.

Ovaj divni hotel nudi sve što biste mogli poželjeti za odmor iz snova i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Split Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.