Građevinsko zemljište u Trogiru

Kod nekretnine: 8QTHNC

PDF Brošura
2,476
247.600
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U BLIZINI MORA NA TROGIRSKOJ RIVIJERI

Ovo građevinsko zemljište smješteno u gradu Marini u blizini Trogira i međunarodne zračne luke ima prekrasan pogled na more. Šljunčana plaža s barom nalazi se na samo 300 metara od parcele, dok su supermarketi, restorani i drugi korisni sadržaji udaljeni kilometar.

Ukupna površina od 2.460 četvornih metara čini ovo zemljište idealnim za izgradnju moderne vile s prostranim vrtom s pogledom na uvalu. Ovo je područje idealno zbog blizine zračne luke i marine za jahte smještene u samom gradu Marina.

Zemljište ima izravan pristupni put, a svi sadržaji nalaze se u blizini. Trogir je pravo mjesto za opuštanje i uživanje u prekrasnim pogledima i stjecanje novih iskustava. Suprotno mnogim mišljenjima, ljudi i dalje žive u starom gradu, jer u centru ima mnogo apartmana. Budući da je pod zaštitom UNESCO-a u Trogiru, sve je vrlo autentično, što znači da ćete steći pravi osjećaj za stari dalmatinski povijesni grad. Brojne su plaže na koje možete otići u potrazi za sunčanjem, kupanjem ili dobrom zabavom, a najveća plaža na otoku je u Okrugu Gornjem, gdje su tijekom ljetne sezone često noćne zabave i koncerti. Samo 3 km zapadno nalazi se grad Seget Donji – na svega 20 minuta hoda ili 15 minuta vožnje taksi brodom od centra grada. Seget je ujedno i rekreacijsko središte grada. Također obiluje brojnim plažama i stazama za trčanje, teniskim terenima, pješačkim stazama, a čitavo područje okruženo je slikovitom borovom šumom.

Trogir Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.