Građevinsko zemljište pored Opatije

Kod nekretnine: CR006

PDF Brošura
6,472
1.941.600
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE S POGLEDOM NA MORE U OPATIJI

Ovo atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 6472 m2 nalazi se u Opatiji, odmah iznad centra grada. Trenutno je u toku izgradnja pristupne ceste, uključujući kompletnu infrastrukturu (struja / voda). Parcela se prodaje u cjelini, ali postoji mogućnost kupnje pojedinačnih parcela od približno 1.000 m2 idealnih za izgradnju pojedinačnih objekata. Zemljište se nalazi u građevinskoj zoni u kojoj je dozvoljena gradnja stanova ili vila.

Na zemljištu je moguće izgraditi 6 vila (ili 6 vila) kako slijedi:

– 4 zgrade s tlocrtnom površinom od 300 m2 bruto razvijene površine na 4 etaže (na 2 etaže trebaju biti smještena 3 stana, dok se na ostale 2 etaže može graditi neograničen broj stanova)

– 1 zgrada rasporeda od 250 m2 bruto razvijene površine na 3 etaže (na 2 etaže treba smjestiti 3 stana, dok se plan 3. etaže može slobodno krojiti)

– 1 zgrada rasporeda 200 m2 bruto razvijene površine na 2 ili 3 kata

– građevinska dozvola – odgovarajući broj parkirnih mjesta u podzemnim garažama, balkonima, terasama i bazenima koji nisu uključeni u bruto izgrađenu površinu.

Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na Kvarner već iz prizemlja, a samo zemljište predstavlja iznimnu investiciju za pojedinačne apartmane i privatne vile. Atraktivan položaj, pogled na more sa svake etaže, dobra prometna povezanost i blizina centra Opatije samo su neke od pogodnosti koje ovo zemljište čine jedinstvenim na tržištu.

Opatija Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.