Građevinsko zemljište na Braču

Kod nekretnine: CR272

PDF Brošura
530
180.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

Ovo građevinsko zemljište nalazi se 30 metara od mora, na otoku Braču, u blizini mjesta Bobovišća. Zemljište je ukupne površine 530 m2 i već je dobilo građevinsku dozvolu za stambeni objekt. Prema građevinskoj dozvoli, nekretnina se može sastojati od ukupno 3 etaže (podrum + prizemlje + 1. kat). Također, ukupna stambena površina izgrađenog objekta mogla bi iznositi cca. 300 m2.

Do zemljišta postoji pristupni put, a dostupna je i druga infrastruktura, struja i voda. Zemljište se nalazi na području koje nije gusto naseljeno. Time osigurava mir i privatnost na otoku, poznatom turističkom odredištu. Ipak, otok je najnaseljeniji domaćim stanovništvom zbog izvrsne povezanosti s kopnom.

Otok Brač obdaren je čarobnim uvalama i prekriven šumom čempresa. Unatoč bogatoj kulturnoj baštini, Brač je najpoznatiji po svojoj plaži Zlatni rat u Bolu, koja je uvrštena na popis deset najljepših svjetskih plaža. Ipak, postoje mnogi drugi skriveni dragulji koje možete istražiti boraveći na ovom prekrasnom dalmatinskom otoku. Shvatite ovo kao razlog više za investiranje na ovom nevjerojatnom mjestu!

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.