Coral Residences – Crikvenica

KOD NEKRETNINE: LWB8VJ
PDF Brošura
 • Cijena na upit
  • 3 sobe
  • 3 kupaonice
  • 180 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  • 560 Ukupna površina M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
  • Terasa
  • Balkon
  OPIS NEKRETNINE

  Četiri luksuzne vile na izuzetnoj lokaciji

  Ovaj ekskluzivni projekt sastoji se od četiri moderne vile elegantnog i sofisticiranog eksterijera koji reflektira jedinstveni mediteranski ambijent živopisne Crikvenice koja je poznata kao jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Crikvenička rivijera ističe se netaknutom prirodom, lijepim i urednim plažama, te vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, a obuhvaća nekoliko manjih priobalnih gradova koji su zbog ovog jedinstvenog spoja prirode, kulture, tradicije, ali i odlične klime, izuzetno zanimljivi i privlačni za odmor. Smješten u srcu regije sjevernog Jadrana, grad Crikvenica idealna je fuzija kontinentalne i primorske klime, stoga je ova regija također popularna destinacija zdravstvenog turizma zbog blagotvornog učinka svježeg morskog zraka, sunca i mora, a na udaljenosti od samo 45 kilometara od Crikvenice posjetitelji mogu uživati i u brojnim planinarskim aktivnostima, dok se na 50 kilometara udaljenosti nalazi Opatija, poznata i kao turistički biser Jadrana. Crikvenica je odlično prometno povezana s najvećim hrvatskim gradovima, a zračna luka Rijeka nalazi se na udaljenosti od 20 kilometara.

  Izuzetna lokacija i urbani dizajn objekata čine projekt Crikvenica jedinstvenim, a atraktivnosti vila doprinosi i moderni luksuzni dizajn interijera, te korištenje prvoklasnih građevinskih materijala. Zbog odlične mikrolokacije vila koje su smještene na uzvišenoj parceli površine 2055 kvadratnih metara, iz nekretnina će se pružati inspirativni pogled na more i otok Krk, a do plaže i centra grada će biti potrebno tek nekoliko minuta vožnje. Ove elegantne vile projektirane su po tzv. open space konceptu, stoga će interijer biti povezan s vanjskim prostorima, te će pozivati na uživanje u neodoljivoj mediteranskoj atmosferi. Kameni elementi će se koristiti kako bi se naglasila sofisticiranost i otmjenost objekata, a svaka vila će imati i privatni parkirni prostor i bazen.

  Vile će imati 180 kvadratnih metara stambene površine, a zahvaljujući modernom tlocrtu, unutarnji prostor bit će funkcionalan i lijepo organiziran. Vile se prostiru na dvije etaže, a sastoje se od prizemlja koje sadržava ulazni prostor, veliki dnevni prostor s blagovaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom, te direktan izlaz na vanjsku terasu koja je djelomično natkrivena. U prizemlju se također nalazi spavaća soba s kupaonicom, manji toalet i ostava, dok su na gornjem katu smještene dvije spavaće sobe s izlazom na balkon ili terasu, te jedna kupaonica.

   

   

   

  Crikvenica nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.