Poslovna zgrada – centar

KOD NEKRETNINE: 270819
PDF Brošura
 • Cijena na upit
  • 1.500 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Namješten
  • Terasa
  OPIS NEKRETNINE

  Višenamjenska poslovna zgrada na ekskluzivnoj lokaciji u strogom centru grada Splita

  Iznajmljuje se moderna poslovna zgrada na izuzetnoj lokaciji u centru grada, paralelno s najfrekventnijom ulicom u Splitu i tek par koraka od čuvene splitske Rive. Nekretnina je trenutno u funkciji dizajnerskog hostela s uhodanim restoranom u prizemlju zgrade, ali s obzirom na prvoklasnu lokaciju i prostornu konfiguraciju, moguće ju je prenamijeniti u hotel ili robnu kuću, a zanimljiva je i kao poslovna zgrada za tvrtke koje imaju potrebu za većim prostorom na atraktivnoj lokaciji. Ova izuzetna nekretnina zadovoljava sve uvjete za navedene djelatnosti, a opremljena je i liftom, te pokretnim stepenicama.

  Ukupna površina objekta je 1500 m2, a prostor je raspoređen na četiri etaže – prizemlje, prvi kat, drugi kat te potkrovlje s galerijom. Ova multifunkcionalna poslovna zgrada vrhunski je opremljena i redovito održavana, stoga je vrlo lako prilagoditi zahtjevima i željama budućeg najmoprimca. S gornjih etaža pruža se jedinstveni pogled na katedralu sv. Duje, a preko zidina s autentičnim kamenim kućama u dalmatinskom stilu, pogled seže čak i do mora.

  Split kao jedna od najposjećenijih destinacija na Mediteranu bilježi stalan rast u području turizma, a nezaobilazno je odredište i na putu prema sve popularnijim dalmatinskim otocima, stoga ne čudi da brojni investitori traže priliku za ulaganja, a multifunkcionalni poslovni prostori u strogom centru grada predstavljaju zaista jedinstvenu investicijsku priliku.

  Nekretninu je moguće unajmiti na razdoblje od najmanje 10 godina, a najmoprimac ne plaća proviziju.

  Split nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.