Zemljište s projektom za vilu

KOD NEKRETNINE: CR371
PDF Brošura
  • 500 Ukupna površina M2
  • 360 CIJENA PO M2
  • 180.000 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
OPIS NEKRETNINE

Građevinsko zemljište s očaravajućim pogledom na more i kompletnom projektnom dokumentacijom

Atraktivno građevinsko zemljište smješteno je na pitoresknom području u blizini Trogira, te se prostire se na površini od 500 kvadratnih metara i ima očaravajući pogled na more.

Smješteno na idiličnoj poziciji u blizini brojnih turističkih atrakcija i slikovitih mjesta koja su okružena netaknutom prirodom, ovo građevinsko zemljište nudi mirno i opuštajuće okruženje uz odličnu povezanost s međunarodnom zračnom lukom, turističkim gradovima poput Trogira i Splita koji su upisani na UNESCO-ov popis svjetske baštine, kao i s prirodnim plažama koje su nadaleko poznate po kristalno čistom moru i autentičnom ambijentu.

Ova građevinska parcela idealna je za izgradnju kuće za odmor o kojoj ste oduvijek sanjali, a ima i veliki turistički potencijal s obzirom da ovo čitavo područje privlači turiste iz cijelog svijeta, a nadaleko je poznato i po turističkim objektima, vikendicama i vilama za odmor.

Valja napomenuti da je kompletna projektna dokumentacija za izgradnju moderne vile već pribavljena, stoga budući investitor može odmah započeti s fazom izgradnje.

Uzevši u obzir atraktivan položaj zemljišta, te lijepi pogledom na more, kao i neposrednu blizinu popularnih turističkih središta, ova građevinska parcela ima zaista veliki potencijal i predstavlja izuzetnu priliku s mogućnošću korištenja za različite namjene.

Trogir nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.