Građevinsko zemljište s otvorenim pogledom na more

Kod nekretnine: CR453

PDF Brošura
1,100
150.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Građevinsko zemljište s otvorenim pogledom na more

Ovo građevinsko zemljište površine 1.100 m2 s građevinskom dozvolom i idejnim projektom za izgradnju vile s kaskadnim vrtom i bazenom nalazi se na slikovitom i mirnom području u blizini Rogoznice.

Zemljište je pravilnog oblika i pruža predivan otvoren pogled na Rogoznicu, more i okolni arhipelag.

Parcela ima dobar pristupni put i na njoj se trenutno nalazi legalizirani objekt .

Plaćeni su svi komunalni i vodni doprinosi. Priključak za električnu energiju nalazi se uz samu parcelu, dok je vodovodna mreža u izgradnji i njezin završetak se očekuje do kraja 2021.

Idealno smješteno između brojnih turističkih atrakcija i netaknutih prirodnih znamenitosti, ovo građevinsko zemljište nudi mirno i opuštajuće okruženje i idealno je za izgradnju vile o kojoj ste oduvijek sanjali I koja će budućim vlasnicima pružiti autentičan doživljaj mediterana uz apsolutnu privatnost. Zemljište ima lagani pristup međunarodnoj zračnoj luci, centru Rogoznice (udaljena svega 3 km) koja nudi brojne sadržaje te jednu od najljepših marina na Jadranu, povijesnim središtima te kristalno čistom moru I predivnim plažama.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.