Građevinsko zemljište – Nečujam

Kod nekretnine: BCL33Y

PDF Brošura
1,035
232.875
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Ekskluzivno građevinsko zemljište s pravomoćnim građevinskim dozvolama za dvije dvojne vile

Građevinsko zemljište s pravomoćnim građevinskim dozvolama izgradnju dviju dvojnih vila nalazi se na mirnoj lokaciji drugi red uz more u blizini Nečujma na otoku Šolti.

Projektom je predviđena gradnja dviju modernih vila u bloku,  jednostavnih linija i suvremenog dizajna, u skladu s trenutnim svjetskim standardima. Za obje vile su ishođene pravomoćne građevinske dozvole. Nekretnina ovog tipa idealan je izbor za velike obitelji i grupe prijatelja koji su u potrazi za zajedničkom investicijskom prilikom i projektom koji nudi razne mogućnosti namjene.

Izvrsna lokacija zemljišta i odlična povezanost otoka Šolte s kopnom zahvaljujući redovitim trajektnim linijama samo su neke od prednosti ovog atraktivnog zemljišta.

Ova prvoklasna lokacija idealna je za planiranje privatne oaze za odmor iz koje će se pružati idilični pogled na more i autentični otočni krajolik, a u neposrednoj blizini na raspolaganju su dodatni turistički sadržaji i  lijepe plaže koje mogu dodatno obogatiti vaš boravak na Šolti. Vile imaju odličan potencijal i za korištenje u turističke svrhe, a nudi se i mogućnost drugih namjena, stoga se radi se o zaista jedinstvenoj investicijskoj prilici.

Zemljište A: 1.088m2 I drugi red od mora

Zemljište B: 1.035m2 I drugi red od mora

Šolta Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.