Zemljište u okolici Splita

KOD NEKRETNINE: CR117
PDF Brošura
 • 1.680.000 €
  • 2.100 Ukupna površina M2
  • 800 CIJENA PO M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  OPIS NEKRETNINE

  Atraktivno građevinsko zemljište uz more, s lokacijskom dozvolom za hotel

  Ovo atraktivno građevinsko zemljište smješteno je na izuzetnoj lokaciji, prvi red do mora i plaže, u mjestu Podstrana, svega nekoliko kilometara od Splita koji je je uvršten na UNESCO-vu listu svjetske baštine i koji će vas oduševiti mnogobrojnim znamenitostima, plažama, gastronomskom ponudom i ostalim sadržajima. Parcela je jedna od rijetko dostupnih građevinskih zemljišta na ovom području. Na prostranoj površini postoji mogućnost izgradnje vile sa popratnim sadržajima ili objekta koji bi se koristio u turističke svrhe.

  Za ovo građevinsko zemljište ishodovana je lokacijska dozvola za turističko-ugostiteljski objekt, hotel sa ukupno 40 smještajnih jedinica, od toga 31 soba i 9 apartmana. Površina građevne čestice iznosi 2.100 m2, a ukupna građevinska bruto površina hotela bi iznosila 3.000 m2, od čega nadzemne površine 2.050 m2 i podzemno 950 m2. Hotel bi se prostirao na ukupno 6 etaža (podrum+suteren+prizemlje+2 kata+potkrovlje). Ukupno je moguće osigurati 41 parking mjesto.

  Idealna lokacije odmah uz more i plažu, kristalno čisto more, prekrasan otvoreni pogled na more i otoke, blizina povijesnog grada Splita koji i međunarodnog aerodroma (udaljen 40 km) samo su neke od prednosti ovog zemljišta koje ga uistinu čine jedinstvenim na ovom području.

  Split nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.