Zemljište na Hvaru

KOD NEKRETNINE: YJLVYV
PDF Brošura
 • 2.450.000 €
  • 50.000 Ukupna površina M2
  • 49 CIJENA PO M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  OPIS NEKRETNINE

  Jedistveno zemljište na otoku Hvaru

  Ovo jedinstveno zemljište od 50.000 četvornih metara rijetka je i jedinstvena prilika. S površinom od 50.000 četvornih metara nalazi se prvi red do mora i pruža jedinstvenu investicijsku priliku u zapanjujućem okruženju netaknute prirode
  Na zemljištu se nalazi stara ruševina od 92 četvorna metara (koju su početkom prošlog stoljeća koristili rudari) s prostranom terasom koja se može rekonstruirati i prilagoditi željama i potrebama novog vlasnika. Bazen se može graditi ispred ili pored novo rekonstruirane kuće.
  Zemljište obuhvaća i 300 metara obale, zatvorene sa svih strana i s pristupom samo s privatne parcele iznad, mjesto za privatnu plažu, mali vinograd i tri velike platforme uklesane u liticu – idealno za izgradnju nove terase ili bazena
  Ova parcela nudi rijetku priliku da napravite svoju idealnu oazu s prirodnim privatnim parkom i tradicionalnom dalmatinskom kamenom kućom, bazenom, šetnicom na strmim liticama, privatnom plažom. Parcela također ima i pitku vodu iz redovitog središnjeg otočnog sustava i nudi vam najbolje od tri svijeta: obale, hridi i zemlje.

  Hvar nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.