Zemljište u Opatija

KOD NEKRETNINE: CR006
PDF Brošura
  • 6.472 Ukupna površina M2
  • 300 CIJENA PO M2
  • 1.941.600 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
OPIS NEKRETNINE

Atraktivno zemljište s pogledom na more u Opatiji

Ovo atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 6472 smješteno je u Opatiji, iznad samog centra.
Proces izgradnje pristupne ceste uključujući i kompletnu infrastrukturu (struja/voda) je u tijeku te se prodaje kao jedno cijelovito zemljište ali postoji mogućnost kupnje pojedinačnih parcela površine cca 1.000 m2 idealnih za izgradnju pojedinačnih objekata.
Zemljište se nalazi u građevinskoj zoni u kojoj je dozvoljena izgradnja stanova ili vila. Na predmetnomo zemljištu moguća je gradnja 6 zgada (ili 6 vila) i to:
– 4 zgrade tlocrtno 300 m2 BRP-a na 4 etaže(na 2 etaže moraju biti smještena 3 stana, dok se na ostale 2 etaže može izgraditi neograničen broj stanova)
– 1 zgrada tlocrtno 250 m2 BRP-a na 3 etaže(na 2 etaže moraju biti smještena 3 stana dok se na 3. etaži može izgraditi neograničen broj stanova)
– 1 zgrada tlocrtno 200 m2 BRP-a na 2 ili 3 etaže – građevinska dozvola
– odgovarajući broj parkirnih mjesta u podzemnim garažama, balkoni,terase i bazeni koji ne ulaze u BRP.
Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na Kvarner već s prizemlja te samo zemljište predstavlja izuzetnu investiciju kako za pojedinačne stanove tako i za privatne vile,
Atraktivna lokacija, pogled na more sa svake etaže, dobra prometna povezanost te blizina strogog centra Opatije samo su neke od prednosti koje ovo zemljište čine jedinstvenim na tržištu.

Opatija nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.