Autentična kamena kuća za rekonstrukciju

Kod nekretnine: CR548

PDF Brošura
2,470
199.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Garden
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
Opis nekretnine

Građevno zemljište sa starom kamenom kućom i prekrasnim pogledom na more

Građevno zemljište s otvorenim pogledom na more i slikovitu uvalu nalazi se na jedinstvenoj lokaciji na otoku Braču. Ovaj prekrasan otok bogate povijesti i tradicije, maslinarstva i autohtonih vinskih sorti, nadaleko je poznat i po ribarstvu, te bogatoj gastronomskoj ponudi. Osim toga, otok se diči jedinstvenim prirodnim ljepotama, te plažom Zlatni rat koja je odabrana kao jedna od najljepših na svijetu.

Ovo atraktivno zemljište na iznimnoj lokaciji ima potrebne dozvole za gradnju i renovaciju autohtone kamene kuće. Postojeći 3D idejni projekt obuhvaća slijed arhitekture tradicionalne dalmatinske kamene kuće položene na 2.472 m2 zemljišta okruženog maslinicima i mediteranskim biljem. Zemljište ima veliki potencijal za sadnju organskog voća i povrća, te poljoprivrednu sadnju za potrebe kućanstva. Prema građevinskoj dozvoli, nekretnina se može sastojati od ukupno dvije etaže s podrumom i potkrovljem. Ukupna stambena površina izgrađenog objekta je 80 kvadratnih metara, a pomoćni prizemni objekt obuhvaća 24 kvadratna metra. Ovaj projekt prikladan je i za razvoj samoodrživog imanja zbog povoljne mediteranske klime, te mnogo sunčanih dana tijekom čitave godine. U neposrednoj blizini zemljišta postoji pristupni put. Nekretnina se nalazi na području koje nije gusto naseljeno, te nudi mir i privatnost, a svi potrebni sadržaji su na otprilike 2,5 kilometra od zemljišta.

Otok Brač odlično je povezan direktnim trajektnim linijama iz Splita, a ima i manji aerodrom, što je samo jedna od dodatnih prednosti ovog imanja koje nudi mnoštvo mogućnosti i ima veliki investicijski potencijal.

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.