Zemljište uz more u Sevidu

KOD NEKRETNINE: LHQVJL
PDF Brošura
  • 1.140 Ukupna površina M2
  • 570 CIJENA PO M2
  • 650.000 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
OPIS NEKRETNINE

ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI PRVI RED DO MORA

Atraktivno zemljište ukupne površine 1.140 m2 smješteno je na jedinstvenoj lokaciji prvi red uz more u Sevidu.  Ovo parcela, južne orjentacije, svojim prirodnim položajem osigurava jedinstveni mediteranski ambijent u okruženju bujnih zelenih borova i autohtone vegetacije i izuzetna je prilika za gradnju luksuzne vile u mirnom okruženju.Sa zemljišta se pruža izuzetan pogled na more, a sama pozicija omogućuje apsolutnu privatnost i miran boravak. Parcela ima dobar prilazni put, a lijepa šljunčana plaža nalazi se tik uz zemljište.

Napravljen je projekt za izgradnju luksuzne vile suvremenog dizajna koja će pružiti apsolutan komfor i udobnost. Ishodovanje građevinske dozvole je u tijeku, a postoji mogućnost izgradnje vile po željama i potrebama budućeg vlasnika.

Izvrstan položaj u slikovitoj uvali s inspirativnim pogledom na more, blizina Rogoznice i jedne od najljepših marina na ovom dijelu Jadrana, blizina međunarodne zračne luke u Split te brojne kulturno povijesne atrakcije Trogira i Splita koji su uvršteni UNESCO-ov popis svjetske baštine samo su neke od prednosti ovog zemljišta stoga je potrebno naglasiti da je ovo uistinu rijetka prilika na tržištu.

U ovoj fazi zemljište se prodaje bez ishođene građevinske dozvole po cijeni od 650.000 €.

Cijena zemljišta s ishođenom građevinskom dozvolom iznosi 700.000 €.

Rogoznica nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.