Atraktivno zemljište u Sevidu

Kod nekretnine: LHQVJL

PDF Brošura
1,140
570
650.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE NA IZNIMNOJ LOKACIJI U PRVOM REDU DO MORA

Smješteno na idiličnom mjestu u mjestu Sevid, ovo građevinsko zemljište zauzima ukupnu površinu od 1.140 m2 i smješteno je na jedinstvenom položaju prvi red do mora. Svojim prirodnim položajem, ova južno orijentirana parcela, obogaćena bujnim zelenim borovima i autohtonom vegetacijom, pruža jedinstveni mediteranski ambijent i izvrsnu priliku za izgradnju luksuzne vile u mirnom okruženju. Sa zemljišta se pruža izuzetan pogled na more i pruža apsolutnu privatnost i miran boravak. Parcela ima dobar pristupni put, a tik do nje nalazi se i prekrasna šljunčana plaža.

Izvršen je projekt luksuzne vile suvremenog dizajna koja će pružiti apsolutnu udobnost i udobnost. Vlasnik je zatražio građevinsku dozvolu, a postoji mogućnost izgradnje vile prema željama i zahtjevima budućeg vlasnika. Izvrsna lokacija u slikovitoj uvali s nadahnjujućim pogledom na more, blizina Rogoznice i jedne od najljepših marina na ovom dijelu Jadrana, blizina međunarodne zračne luke u Splitu i brojnih kulturno-povijesnih atrakcija Trogira i Splita koje su uključene u Popis svjetske baštine UNESCO-a samo su neke od prednosti ove zemlje; stoga je potrebno naglasiti da je ovo uistinu rijetka prilika na tržištu.

U ovoj fazi zemljište se prodaje bez ishođene građevinske dozvole po cijeni od 650.000 €.

Cijena zemljišta s ishođenom građevinskom dozvolom iznosi 700.000 €.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.