Apartmani Wanderlust

Kod nekretnine: CR463

PDF Brošura
2
3
105
500.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Moderni luksuzni stanovi nedaleko od plaže s otvorenim pogledom na Rovinj

Apartmani Wanderlust su moderni stanovi smješteni u luksuznoj novogradnji u zelenoj oazi Rovinja sa otvorenim pogledom na more, Rovinj i crkvu Sv. Eufemije. Moderna zgrada ima svega tri stana, svaki se nalazi na svojoj etaži.

Stan u prizemlju ima vlastiti bazen i lijepu okućnicu,  dnevni prostor otvorenog tlocrta s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna s tušem, druga s kadom) i gostinski wc.

Stanovi na prvom i drugom katu imaju dnevni prostor otvorenog tlocrta s kuhinjom i blagovaonicom, prostranu terasu sa ugradbenim roštiljem, tri spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna s tušem, druga s kadom) i gostinski wc.

Svi stanovi imaju staklene stijene i staklene ograde na balkonima što u potpunosti otvara pogled prema moru i Rovinju.

Stanovi su vrhunski opremljeni, imaju podno grijanje, dizalice topline, a ventilacija i dodatno grijanje se nalaze u spuštenom stropu. Svaki stan ima protuprovalna vrata i brave, protuprovalni i protupožarni alarm. Grijanjem, hlađenjem i alarmnim sustavom se upravlja daljinski, putem mobilnog telefona. Svaki stan ima svoju garažu, a ispred grade se nalaze i vanjska parkirna mjesta.

Apartmani Wanderlust nalaze se mirnom, rezidencijalnom dijelu Rovinja, u zelenilu i tišini, svega 150 metara od mora, plaža, beach barova i restorana i marine. Mir, privatnost, otvoreni pogled na more su garantirani, dok je živahnost Rovinja, plaža i turističkog šušura na domak ruke.

 

Apartman 1 – prizemlje I 105 m2 stambenog prostora I 2 spavaće sobe I 2 kupaonice + toalet I vrt i bazen I garaža I tražena cijena: 500.000 Eur

Apartman 2 – prvi kat I 170 m2 stambenog prostora I 3 spavaće sobe I 2 kupaonice+ toalet I garaža I tražena cijena: 562.500 Eur

Apartman 3 – drugi kat I 170 m2 stambenog prostora I 3 spavaće sobe I 2 kupaonice+ toalet I garaža I tražena cijena: 625.000 Eur

 

Rovinj Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.