Apartmani Stelline

Kod nekretnine: CR526

PDF Brošura
3
2
108
355.440
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

Novoizgrađeni luksuzni apartmani uz more

Na samoj obali čarobnog otoka Murtera, tek nekoliko metara od mora u mjestu poznatih svjetskih kalafata, smještena je moderna rezidencija sa novoizgrađenim luksuznim apartmanima.

U svom mirnom okruženju i jedinstvenom spoju modernog smještaja koji omogućuje apsolutni komfor i funkcionalnost, rezidencija se prostire na četiri kata, te odlikuje se posebnim stilom gradnje najmodernijih i visoko kvalitetnih materijala.

U prizemlju se nalaze dva stana od kojih je jedan dostupan za prodaju. Stan se sastoji od dnevnog prostora otvorenog koncepta koji uključuje kuhinju, blagovaonicu i prostrani dnevni boravak s izlazom na veliku natkrivenu terasu s prekrasnim panoramskim pogledom na more, te tri spavaće sobe i dvije kupaonice.

Na prvom katu smještena su također dva stana. Svaki se apartman sastoji se od dnevnog dijela otvorenog tlocrta s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom koji se otvara prema terasi s koje se pruža čaroban pogled na more. Svaki apartman također uključuje tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Spavaće sobe se nalaze sa stražnje strane gdje dominira prozračnost i prekrasan pogled na zelenilo, masline i borove.

Drugi i treći kat tvore dvoetažni penthouse od 185 m2 sa otvorenom mogućnošću pregrade u dva zasebna apartmana. Prva etaža stana sastoji se od kuhinje, blagovaonice i prostranog dnevnog boravka s izlazom na terasu, master ensuite spavaće sobe, te dvije dodatne spavaće sobe i kupaonice. Druga etaža sadrži kuhinju i veliki dnevni boravak  s blagovaonicom s izlazom na veliku natkrivenu terasu s prekrasnim otvorenim pogledom na more, tri spavaće sobe i dvije kupaonice.

Stanovi imaju privatno parkirno mjesto koje se nalazi u sklopu zgrade te je osigurano rampom. Ovi novoizgrađeni apartmani zasigurno omogućuju uživanje u modernom načinu života, opuštajućoj atmosferi na mirnoj lokaciji daleko od urbane svakodnevnice, a istovremeno su od svih potrebnih sadržaja udaljeni tek nekoliko minuta vožnje.

Stan 1 – prizemlje I 108 m2 I 355.440 Eur

Stan 2 – prvi kat I 102 m2 I 357.800 Eur

Stan 3 – prvi kat I 108 m2 I 377.000 Eur

Stan 4 – dvoetažni penthouse I 185 m2 I 700.000 Eur

 

Murter Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.