Apartmani Imperial

KOD NEKRETNINE: CR299
PDF Brošura
 • Cijena na upit
  • 1 sobe
  • 1 kupaonice
  • 68 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Parking
  • Namješten
  • Balkon
  OPIS NEKRETNINE

  Projekt luksuznih stanova u rezidencijalnoj četvrti grada Rovinja

  Apartmani Imperial nalaze se u elitnom dijelu grada Rovinja, a udaljeni su svega desetak minuta od strogog centra grada i slikovite plaže. Uz odličnu prometnu povezanost Rovinja sa svim dijelovima Istre, kao i sa susjednom Slovenijom, Austrijom i Italijom, jedna od glavnih prednosti ove lokacije je popularnost među turistima zbog mnoštva kulturno – povijesnih spomenika i prirodnih ljepota, te uređenih plaža.

  Na četiri etaže raspoređeno je ukupno 14 stanova, površine od 68 m2 do 95 m2. Svaki stan ima prostranu terasu s jugozapadnom orijentacijom, dok stanovi u prizemlju imaju dodatnu povlasticu u vidu vlastitog vrta. Ugodu i mir kroz cijelu godinu jamči troslojna aluminijska stolarija njemačkog proizvođača koja ima odlična izolacijska svojstva, a u interijerima je postignut upečatljiv spoj udobnosti i topline. U zgradu je ugrađeno dizalo, a svaki stan ima i veliko vlastito spremište u podrumu. Na stražnjoj strani objekta nalazi se privatno parkiralište s rampom na daljinsko upravljanje.

  Stanovi manje kvadrature, površine 68 m2, imaju jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu, dok oni veće kvadrature imaju dvije spavaće sobe, veliku kupaonicu i zasebni toalet. Kod svih stanova, bez obzira na površinu, dnevni je prostor otvorenog tlocrta povezujući u jedinstvenu cjelinu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s izlazom na prostranu terasu ili, u slučaju stanova u prizemlju, vlastiti vrt.

  Spoj tradicionalnih materijala i suvremenog dizajna ostavlja dojam luksuza istaknut detaljima poput visokih stropova, kvalitetne kupaonske keramike, elegantnih unutarnjih vrata i drvenih podova velikog formata od američkog oraha.

  Svi prostori opremljeni su visokoučinkovitim uređajima za grijanje i hlađenje, maksimalne energetske iskoristivosti u svojoj klasi, a zgrada posjeduje suvremeni sustav grijanja na gradski plin s odvojenim brojilima za svaki stan.

  Rovinj nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.