Apartmani Bonazza

Kod nekretnine: CR406

PDF Brošura
1
1
55
219.200
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Novoizgrađeni apartmani sa slikovitim pogledom na more

Novoizgrađeni apartmani Bonazza smješteni su na predivnom otoku Visu, koji je zadržao svoj izvorni šarm i autentičnost unatoč sve većoj medijskoj popularnosti i rastućoj posjećenosti turista i nautičara iz cijelog svijeta. Otok Vis je izazvao veliku medijsku pažnju zahvaljujući snimanju poznatog mjuzikla ‘Mamma Mia’ koje se odvijalo na nekima od najpoznatijih lokaliteta na otoku.

Apartmani Bonazza smješteni su u mirnom naselju u mjestu Komiža, pružajući idealno okruženje za uživanje u netaknutim prirodnim ljepotama jadranske obale. Luksuzni sadržaji i oprema apartmana zadovoljavat će uvjete za kategorizaciju s 4 zvjezdice. Vlasnici apartmana također nude cjelokupnu uslugu održavanja apartmana, te omogućuju jednostavno iznajmljivanje nekretnine u razdobljima kada se ne koristi za osobne potrebe.

Apartmanska zgrada organizirana je na četiri etaže i obuhvaća apartmane od 55 kvadratnih metara do 97 kvadratnih metara. Apartmani Bonazza nude prvoklasne sadržaje i funkcionalan prostorni raspored, te prozračni dekor i inspirativni pogled na more, pružajući najviši stupanj udobnosti. Svaki apartman ima dnevni boravak otvorenog koncepta, najmanje jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu, te prostranu terasu koja je djelomično natkrivena i karakterizira je dobra iskorištenost prostora kako biste u potpunosti mogli uživati u mediteranskom načinu života i večerama na otvorenom s članovima obitelji i prijateljima.

Uzevši u obzir mirnu lokaciju, sofisticirani interijer i slikoviti pogled na more, apartmani Bonazza uistinu su idealan izbor ako tražite ekskluzivnu nekretninu za odmor s velikim turističkim potencijalom.

Vis Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.