Apartmani Aspalathos

KOD NEKRETNINE: CR317
PDF Brošura
 • Cijena na upit
  • 3 sobe
  • 3 kupaonice
  • 77 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Pogled na more
  • Namješten
  • Terasa
  • Balkon
  OPIS NEKRETNINE

  Luksuzni apartmani u samom srcu povijesne jezgre grada Splita

  Otmjeni i jedinstveni apartmani Aspalathos smješteni su na četvrtom i ujedno zadnjem katu zgrade koja se nalazi unutar Dioklecijanove palače koja je uvrštena na UNESCO-ov popis svjetske baštine.  Impozantnu palaču koja postala simbol Splita sagradio je rimski car na prijelazu u 4. stoljeće, a danas je ova velebna građevina postala središte života u centru grada, te svojom dinamičnom atmosferom unutar samih zidina privlači turiste iz cijelog svijeta. Na samo nekoliko koraka od apartmana, možete uživati ​​u svjetski poznatim atrakcijama poput Peristila, katedrale sv. Duje, Dioklecijanovih podruma, Vestibula ili čuvene splitske Rive, a mnogima je najdraže lutati uskim kamenim uličicama i prizivati neka prošla vremena kada su se gradom prešetavali  car, legionari i dvorska svita.

  Ova elegantna nekretnina sadrži jedan apartman od 39 m2 sa prostranom terasom s koje se pruža spektakularan pogled na stari grad i more, a sadrži i vanjsku kadu sa sunčalištem kako biste maksimalno mogli uživati ​​u ovom ekskluzivnom prostoru na otvorenom s nezaboravnim pogledom od kojeg zastaje dah. Drugi apartman podijeljen je na dvije jedinice –  jedan studio apartman i jednu dvokrevetnu spavaću sobu s malom kuhinjom po mjeri. Ova tri apartmana lako se mogu spojiti u jedan veliki stan, a unutrašnjost se može prilagoditi potrebama budućeg vlasnika.

  Apartmani su u potpunosti namješteni i prvoklasno opremljeni, a posebnima ih čine jedinstveni dekorativni detalji iz cijelog svijeta zbog kojih interijeru ne nedostaje šarma i karaktera. Apartmane odlikuje bezvremenski stil uređenja uz decentnu dozu luksuza i moderne klasike kako i priliči ovoj fascinantnoj lokaciji.

  Ova nekretnina uistinu je rijetka prilika na tržištu, a ima i veliki potencijal za turistički najam s obzirom da je na ovoj ekskluzivnoj lokaciji u samom centru grada broj nekretnina ograničen.

  Split nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.