Penthouse Prisca

Kod nekretnine: CR433

PDF Brošura
4
2
150
700.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

Atraktivan apartman prvi red do mora u Splitu

Apartman Prisca smješten je atraktivnoj lokaciji, prvi red do mora u jednom od najelitnijih dijelova Splita, Bačvicama.

Stan se prostire na 150 m2 stambene površine i sastoji se od dnevnog prostora otvorenog koncepta koji uključuje prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, 4 spavaće sobe, kupaonice i toaleta. Dnevni prostor ima direktan izlaz na prostranu terasu od 120 m2 s koje se pruža prekrasan pogled na more i  idealna je za druženje i opuštanje. Apartmanu pripada i garaža od 20 m2, a u suvlasništvu je i uređeno dvorište zgrade.

Izvanredan lokacija apartmana, poznata po pješčanoj gradskoj plaži kao i blizini centra grada budućim vlasnicima pruža mogućnost uživanja u poznatim kulturno-povijesnim znamenitostima, ali i prirodnim ljepotama po kojima je ovaj grad nadaleko poznat.

Iako apartaman zahtjeva renovaciju predstavlja izuzetnu investicijsku priliku te uz pravilna ulaganja može se prilagoditi u idealn dom za cjelogodišnji boravak ili u nekretninu s velikim turističkim potencijalom.

Split Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.