Apartmani Bronze

Kod nekretnine: CR224

PDF Brošura
2
1
69
305.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

NOVOIZGRAĐENI APARTMANI, U PRVOM REDU DO MORA NA ŠIBENSKOJ RIVIJERI

Luksuzni apartmani na vrhunskoj lokaciji, prvi red do mora, prodaju se. Apartmani su dio kompleksa luksuznih objekata koji se sastoje od 5 kaskadnih zgrada. Apartmansko naselje smješteno je u blizini Šibenika, jednog od gradova na hrvatskoj obali pod zaštitom UNESCO-a. Apartmani se također nalaze u blizini Marine Frapa, jedne od najboljih marina na obali.

Stanovi su trenutno u iuzgradnji, a planirani rok završetka je ljeto 2022. Ove luksuzne nove zgrade iz svakog će stana imati pogled na more i okolni arhipelag. Struktura i smještaj ovih nekretnina pružit će maksimalnu privatnost i sigurnost. Stanovi će biti opremljeni najkvalitetnijim materijalima (podne obloge, parket, pločice itd.) i integriranim klima uređajima za grijanje i hlađenje.

Svaki stan ima jedno parkirno mjesto i spremište u podzemnoj garaži povezano sa stanovima liftom. Apartmanske jedinice bit će smještene na tri etaže, prizemlje, 1. kat i 2. kat (penthouse). Apartmani u prizemlju i na katu imat će 2 spavaće sobe s jednom kadom, a apartmani u prizemlju još jedan dodatni WC. Penthouse će se sastojati od 3 spavaće sobe s vlastitom kupaonicom. Na raspolaganju su i terase za uživanje u toplim ljetnim i zimskim danima.

Šibenik Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.