Luksuzna nekretnina na hrvatskoj obali – to je ono što svi želimo

Hrvatska se još uvijek nije istaknula kao pravo tržište luksuznih nekretnina, ali unatoč tome primijetili smo porast interesa stranih investitora i kupaca za luksuznim nekretninama u Hrvatskoj. Potražnja za luksuznim nekretninama na našem tržištu porasla je za 30% u odnosu…

Hrvatska se još uvijek nije istaknula kao pravo tržište luksuznih nekretnina, ali unatoč tome primijetili smo porast interesa stranih investitora i kupaca za luksuznim nekretninama u Hrvatskoj. Potražnja za luksuznim nekretninama na našem tržištu porasla je za 30% u odnosu na 2017., a broj upita o nekretninama iz našeg portfelja nekretnina povećan je za 30%. Kada su u pitanju vrhunske kvalitete koje naši kupci traže u luksuznom posjedu, lokacija je rangirana prilično visoko. Svi žele isto – iznajmiti ili kupiti luksuznu nekretninu na hrvatskoj obali!

 

Unajmite luksuznu nekretninu u Hrvatskoj za nezaboravan odmor

Kao poznata turistička destinacija, Hrvatska nudi širok spektar smještajnih kapaciteta. Ako je najam luksuzne vile u Hrvatskoj ono što tražite, Croatia Sotheby’s International Realty je vaš najbolji partner u ovoj potrazi. Ne tako davno, naš smo portfelj obogatili luksuznim vilama i apartmanima diljem hrvatske obale koje možete tjedno iznajmljivati. Dodir luksuza učinit će vaše sjećanje na odmor još nezaboravnijim, pogotovo ako ostanete na imanju koje je baš za vas. Ovo je naša misija – spojiti kupce s luksuznim nekretninama koje im najbolje odgovaraju!

biophilic design, croatia sotheby's

Neka vaš hrvatski san o idealnoj nekretnini postane stvarnost

S druge strane, možda ćete se zaljubiti u Hrvatsku i željeti ostati ovdje više od tjedan ili dva. Mi ćemo biti tu da vam pomognemo da pronađete jednako savršenu i prikladnu nekretninu, kao što je i sama Hrvatska. Kupnja luksuzne nekretnine u Hrvatskoj možda vam je danas san ili će vam postati san u budućnosti, ali uz našu pomoć, to ćete pretvoriti u stvarnost! Uz našu stručnost i vodstvo, proces će biti profesionalan, siguran i jednostavan, a na kraju ćete držati ključeve svog hrvatskog doma iz snova. Da bismo bili sigurni da imamo pravu nekretninu za vas, aktivno širimo naš portfelj novim luksuznim nekretninama. Nove nekretnine i nove cijene dolaze svakim danom, stoga obavezno redovito provjeravajte naš portfelj. Nikad ne znate kada bi se mogla pojaviti vaša savršena luksuzna nekretnina u Hrvatskoj!