Our services

Services

The global platform of Sotheby’s International Realty® ensures direct access to a network of investors and buyers of Sotheby’s International Realty properties on six continents and our reputation ensures that you can have the utmost confidence in success.

Kupnja nekretnine

Naš cilj je pronaći vam savršen dom ili očaravajući kuću za odmor, u potpunom skladu sa stilom života koji njegujete, kao i najbolji projekt za ulaganje koji će u očekivanom vremenskom periodu opravdati uložena sredstva.

Vaš idealan dom treba biti u skladu s vašim estetskim i funkcionalnim kriterijima kao što su kvaliteta samog objekta ili projekta ali prije svega imati i urednu dokumentaciju te infrastrukturnu opremljenost. Zajedno s našim agentima te uz podršku tima financijskih i pravnih savjetnika osiguravamo vam savjetovanje, pronalazak i provedbu kupnje nekretnine od početka do kraja. Po potrebi brinemo o održavanju vaše nekretnine i kada vi ne boravite u njoj. Upravo zahvaljujući stečenom povjerenju naših klijenata kupnjom Sotheby´s nekretnine možete biti sigurni da kupujete jedinstvenu nekretninu najveće kvalitete i bezvremenske elegancije.

Prodaja nekretnine

Naš je zadatak prezentirati Hrvatsku globalnoj publici, pokazati im autohtoni način života i mogućnosti uživanja, kao i razvojne potencijale kako bi baš ovdje kupili dom u kojemu će stvarati uspomene ili oazu u kojoj će pokrenuti poslovnu investiciju.

Croatia Sotheby´s International Realty® omogućuje predstavljanje luksuznih nekretnina na jedinstven način kao i potpunu uslugu posredovanja pri prodaji. Kroz privlačnu prezentaciju ponude putem najkvalitetnijih video i fotografskih materijala ističemo posebnosti nekretnina u kojima klijenti prepoznaju idealne prilike. Naglasak je stavljen na brojne marketinške aktivnosti poput izdavanja međunarodnih brošura dostupnih u više od 50 zemalja svijeta, naše nekretnine vidljive su na globalnoj Sotheby´s International Realty® web stanici koja ima preko dva milijuna posjeta mjesečno, kao i na njenoj hrvatskoj inačici. Ovim aktivnostima pokazujemo kako jedinstvena nekretnina podiže kvalitetu života te ga u konačnici i obogaćuje. Uz to, organiziramo evente, pripremamo medijske objave te provodimo istraživanja tržišta kako bismo bili korak ispred očekivanja naših kupaca.
Obratite nam se ukoliko želite da vašu nekretninu predstavimo svijetu! Globalna Sotheby’s International Realty® platforma jamči direktan pristup mreži investitora i kupaca Sotheby’s nekretnina na svih šest kontinenata, dok nam reputacija omogućuje da s potencijalnim kupcima ostvarimo najveću razinu povjerenja.

Savjetovanje

Mišljenja smo da je profesionalnost produkt znanja. Vrsni smo poznavatelji lokalnih prilika i znamo sve prednosti i nedostatke određene nekretnine, lokacijske pogodnosti pa sve do susjedskih odnosa.

Procjena vrijednosti nekretnine ključ je uspjeha, a mi vas savjetujemo koja nekretnina će najbolje zadovoljiti vaše potrebe, ali i koje ulaganje će vam se najviše isplatiti. Na raspolaganju vam je i naš tim arhitekata, kao i pravnih i financijskih savjetnika koji će po potrebi u vaše ime registrirati tvrtku, pojasniti zakonske okvire i ponuditi rješenja administrativnih izazova, te definirati pravila i sve detalje prodaje ili kupnje nekretnine u Hrvatskoj. Uz potpunu diskreciju tijekom cijelog postupka.

VIP CONCIERGE

Sotheby´s International Realty® mreža uspostavlja nove standarde u poslovanju luksuznim nekretninama i jedna je od najutjecajnijih organizacija u svijetu.

Važno nam je da nekretnina koju vam nudimo odiše i stilom života koji preferirate, ali i da cijeli proces posjeta i kupnje bude užitak. Na usluzi smo vam prilikom organizacije dolaska u Hrvatsku te u vaše ime rješavamo kompletnu logistiku. Vaš dolazak i odlazak, transferi i smještaj u destinaciji kao i sve otalo što bi vam moglo zatrebati, naša su briga.
Ukoliko je potrebno, naš izvrstan concierge service pobrinut će se o najmu privatnog aviona ili helikoptra, osigurat ćemo vam ekskluzivna vozila kao i najfinije domaće ali i inozemne delikates proizvode te sportske i zabavne aktivnosti prema vašem izboru kako biste na najbolji način doživjeli destinaciju, ili bar dio onoga što ona može ponuditi.