Adria

KOD NEKRETNINE: T9QNM
PDF Brošura
Cijena na upit
 • 39 sobe
 • 57 kupaonice
 • 5.802 POVRŠINA NEKRETNINE M2
 • 220.000 Ukupna površina M2
 • Na upit CIJENA PO M2

Video

gallery

Podaci o nekretnini

Sadržaji

 • Prvi red do mora
 • Pogled na more
 • Bazen
 • Parking
 • Namješten
 • Terasa
 • Balkon
OPIS NEKRETNINE

Jedinstveno imanje

Predivna hrvatska obala krije raritet svjetskih razmjera, jedinstveno imanje na 220.000 metara četvornih smješteno u Parku prirode. Pet objekata s bazenima, heliodrom, privatna plaža i marina, boćalište, teniski i košarkaški teren, paintball poligon, četiri kilometra uređene šetnice, voćnjak i maslinici i Smart golf igralište samo su dio sadržaja imanja smještenog na poluotoku što ga čini lako dostupnim, istovremeno osiguravajući potpunu izoliranost privatnog otoka. Trenutno je Adria objekt poslovne namjene koji djeluje kao hotel uz mogućnost ekskluzivnog najma, no s lakoćom se može prilagoditi potrebama jedne obitelji.

Ovom oazom diskrecije i luksuza teče rječica duž koje je 35.000 m2 prirodnog travnjaka, a na imanju je i pet izvora vode. Solarna elektrana, sustav za desalinizaciju i ekološki pročiščivać otpadnih voda zaokružuju neovisnost ovog objekta.

Na najvišoj točki poluotoka nalazi se predivan objekt površine preko 5.500 m2 od čega 3.200 m2 zatvorenih površina s dvije podzemne etaže otvorenog pogleda i dnevnim svjetlom, prizemljem i jednim katom. Na podzemnim etažama smješten je klub, kuhinja te prostrana konferencijska dvorana. U prizemlju je smješten restoran s 80 mjesta iz kojeg se izlazi na prostranu terasu. 17 deluxe soba s pogledom na more nalaze se na svim etažama te su kvadrature 30 do 60 m2. Ispred objekta je prostrani bazen s grijanom morskom vodom i inspirirajućim pogledom.

Drugi elegantan objekt nalazi se uz samu obalu mora i ukupne je površine 2.800 m2, na četiri etaže. Na 650 m2 suterena nalazi se konoba s vinotekom te wellness s prostorima za masaže, solarij, teretana s izlazom na livadu, finska i turska sauna, bazen s relaksirajućom masažom te frizerski salon i bar. U prizemlju od 980 m2 osim dva ureda nalaze se kuhinja i restoran s terasom te poluotvoreni bazen.10 deluxe soba veličine 10 do 30 m2 smještene su na prvoj etaži dok je na posljednjoj predsjednički apartman sofisticiranog interijera na površini od 300 m2.

Uz more je smještena i Vila Degenija veličine 450 m2 koja se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja. Na prizemlju dnevni boravak i blagovaonica zajedno s kuhinjom čine jednu cjelinu. Na prvoj etaži nalazi se apartman od 57 m2 s terasom te dvije sobe s kupaonicom, a jednak broj soba smješten je i u potkrovlju.

Osim konobe u tradicionalnom dalmatinskom stilu s igraonicom za djecu i prostranom terasom, na imanju Adria nalaze se i drvena kuća s pet ležajeva i zajedničkim prostorom te vila Gacka na nešto više od 400 m2 koja ima tri prostrana apartmana s kuhinjom na prvoj etaži te polivalentnu dvoranu od 164 m2 za 80 osoba.

 

 

Senj nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

+385 91 602 7672
ivana.markovic@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.